Privatliv og cookies

Denne side beskriver, hvordan Ugenr.dk benytter cookies og behandler personoplysninger.

En cookie er et digitalt “mærke”, der gemmes i din browser, og som gør det muligt for Ugenr.dk og leverandører af de tredjepartstjenester at genkende din computer på tværs af forskellige websites og forskellige tidspunkter.

Cookies anvendes i dag på stort set alle websites. Alle websites i EU, der benytter cookies, er forpligtet til at informere om deres brug af cookies i et dokument som dette.

Du kan til hver en tid slette de cookies, der ligger på din computer. Se hvordan du sletter cookies.

Ugenr.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger. Desuden benyttes en række tjenester fra tredjeparter, der også benyttes cookies og behandler personoplysninger:

Google AdSense
Tjenesten udbydes af Google og benyttes til at vise annoncer på udvalgte sider. Der benyttes cookies til at styre afviklingen af annoncerne. Disse cookies har en levetid på 2 år. Google gemmer oplysning om dine interesser og demografiske oplysninger baseret på deres adfærd her på sitet og på andre websites for at kunne vise dig målrettede annoncer. Hjemlen for denne behandling af personoplysninger er dit samtykke, som kan redigeres øverst på denne side. Personoplysninger vil blive overført til usikre tredjelande (USA) for at forfølge en legitim interesse i at sælge målrettede annoncer. Læs mere om Googles behandling af de indsamlede data. Hvis du ikke ønsker at få vist annoncer baseret på interesser og demografi, kan du framelde dig på denne side.

Ugenr.dk behandler ikke selv personoplysninger. Personoplysninger afgivet til ovenstående tredjeparter er ikke tilgængelige for Ugenr.dk.

Persondatalovgivningen giver dig ret til:

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os på nedenstående adresse eller ovenstående tredjeparter direkte.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine data, kan du klage til Datatilsynet.

Ugenr.dk udgives af:

Christian Schmidt
Kaalundsgade 4, 3. th
1664 København V
tlf. 28 21 16 18

Retningslinjerne på denne side vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i brugen af cookies eller behandlingen af personoplysninger. Retningslinjerne er senest opdateret 21. august 2020.

Til forsiden