Privatliv og cookies

Denne side beskriver, hvordan Ugenr.dk benytter cookies og behandler personoplysninger.

En cookie er et digitalt “mærke”, der gemmes i din browser, og som gør det muligt for Ugenr.dk og leverandører af de tredjepartstjenester at genkende din computer på tværs af forskellige websites og forskellige tidspunkter.

Cookies anvendes i dag på stort set alle websites. Alle websites i EU, der benytter cookies, er forpligtet til at informere om deres brug af cookies i et dokument som dette.

Du kan til hver en tid slette de cookies, der ligger på din computer. Se hvordan du sletter cookies.

Ugenr.dk bruger cookies til at huske dine indstillinger. Desuden benyttes en række tjenester fra tredjeparter, der også benyttes cookies og behandler personoplysninger:

Google AdSense
Tjenesten udbydes af Google og benyttes til at vise annoncer på udvalgte sider. Der benyttes cookies til at styre afviklingen af annoncerne. Disse cookies har en levetid på 2 år. Google gemmer oplysning om dine interesser og demografiske oplysninger baseret på deres adfærd her på sitet og på andre websites for at kunne vise dig målrettede annoncer. Hjemlen for denne behandling af personoplysninger er dit samtykke, som kan redigeres øverst på denne side. Personoplysninger vil blive overført til usikre tredjelande (USA) for at forfølge en legitim interesse i at sælge målrettede annoncer. Læs mere om Googles behandling af de indsamlede data. Hvis du ikke ønsker at få vist annoncer baseret på interesser og demografi, kan du framelde dig på denne side.
Øvrige annoncepartnere
Exponential Interactive, Inc d/b/a VDX.tv, Roq.ad Inc., AdMaxim Inc., Index Exchange, Inc., Quantcast International Limited, BeeswaxIO Corporation, Sovrn Holdings Inc, Adikteev, RTB House S.A., Widespace AB, The Trade Desk, admetrics GmbH, Amobee Inc., Epsilon, Verizon Media EMEA Limited, ADventori SAS, TripleLift, Inc., Xandr, Inc., NEORY GmbH, Unruly Group LLC, NEURAL.ONE, ADITION technologies AG, Active Agent (ADITION technologies AG), Taboola Europe Limited, Smart Adserver, Adform, The Rubicon Project, Inc., ADARA MEDIA UNLIMITED, Sift Media, Inc, Rakuten Marketing LLC, Justpremium BV, Avocet Systems Limited, LifeStreet Corporation, Sizmek by Amazon, OpenX, Yieldlab AG, Roku Advertising Services, Nano Interactive GmbH, Simplifi Holdings Inc, PubMatic, Inc., Comscore B.V., Flashtalking, Inc., MediaMath, Inc., Smaato, Inc., Semasio GmbH, Crimtan Holdings Limited, Scene Stealer Limited, Betgenius Ltd, TreSensa Technologies, Inc., Criteo SA, Adloox SA, Blis Media Limited, Lotame Solutions, inc, LiveRamp, Inc., GroupM UK Limited, LoopMe Limited, Dynata LLC, smartclip Europe GmbH, Fusio by S4M, Teemo SA, DoubleVerify Inc.​, BIDSWITCH GmbH, IPONWEB GmbH, NextRoll, Inc., Teads, Ströer SSP GmbH (SSP), Ströer SSP GmbH (DSP), Platform161 B.V., Adacado Technologies Inc. (DBA Adacado), Meetrics GmbH, Smadex SL, Bombora Inc., SpotX, Inc, EASYmedia GmbH, remerge GmbH, advanced store GmbH, Spotad, Delta Projects AB, usemax advertisement (Emego GmbH), emetriq GmbH, Publicis Media GmbH, McCann Discipline LTD, OneTag Limited, Cloud Technologies S.A., Smartology Limited, Improve Digital BV, Adobe Advertising Cloud, Bannerflow AB, TabMo SAS, Integral Ad Science, Inc., Wizaly, Weborama, Comcast International France SAS, Jivox Corporation, Mobile Professionals BV, On Device Research Limited, Exactag GmbH, Celtra, Inc., mainADV Srl, Gemius SA, The Kantar Group Limited, Impact Tech Inc., Nielsen Marketing Cloud, Solocal, Pixalate, Inc., Oracle Data Cloud, numberly, AudienceProject Aps, Effiliation / Effinity, Arrivalist Co, Piano Software Inc, Seenthis AB, Commanders Act, travel audience GmbH, White Ops, Inc., Adludio Ltd., Neodata Group srl, Innovid Inc., TACTIC™ Real-Time Marketing AS, NeuStar, Inc., SublimeSkinz - Adledge, Salesforce.com, Inc., Smartclip Hispania SL, Kochava Inc., Otto (GmbH & Co KG), Adobe Audience Manager, Adobe Experience Platform, Localsensor B.V., Online Solution, Azerion Holding B.V., Adnami Aps, Relay42 Netherlands B.V., GP One GmbH, Liftoff Mobile, Inc., MindTake Research GmbH, Cint AB, Google Advertising Products, GfK SE, RevJet, Digiseg ApS, Protected Media LTD, Clinch Labs LTD, Resolution Media München GmbH, Amazon Advertising, Moloco, Inc., Objective Partners BV, eBay Inc, gskinner, affilinet, Akamai, Facebook, Aunica, Booking.com, C3 Metrics, IBM, AdTriba, PulsePoint, Demandbase, Evidon, CUBED, hurra.com, Optomaton, Infectious Media, intelliAd, Analights, Dstillery, DMA Institute, ZMS, Dentsu Aegis Network, Ignition One, Omnicom Media Group, Resonate, Centro, Sojern, Haensel AMS, BDSK Handels GmbH & Co. KG, Videology, Tradedoubler AB, TrustArc, TruEffect, Marketing Science Consulting Group, Inc., DENTSU, Essens, Travel Data Collective, advolution.control, Vimeo, Ensighten, Batch Media, Vodafone GmbH, Netquest, Manage.com, Cloudflare, Scoota, Havas Media France - DBi, Netflix, Macromill group, ebuilders, AppLovin Corp., Fractional Media, Rackspace, MSI-ACI, Navegg, Admedo, Mobitrans, ADEX, Aarki, SFR, Cablato, Waystack

Ugenr.dk behandler ikke selv personoplysninger. Personoplysninger afgivet til ovenstående tredjeparter er ikke tilgængelige for Ugenr.dk.

Persondatalovgivningen giver dig ret til:

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, bedes du kontakte os på nedenstående adresse eller ovenstående tredjeparter direkte.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine data, kan du klage til Datatilsynet.

Ugenr.dk udgives af:

Christian Schmidt
Østerbrogade 35, 1. tv
2100 København Ø
tlf. 28 21 16 18

Retningslinjerne på denne side vil blive opdateret, hvis der sker ændringer i brugen af cookies eller behandlingen af personoplysninger. Retningslinjerne er senest opdateret 21. august 2020.

Til forsiden